Belediye Sitesi
  • #evdekalyenikent
  • Hizmet için geldik.
  • Yenikent Belediyesi / Kütahya yenikentgediz.bel.tr
  • Sizin için çalışıyoruz.
  • Hoşgeldiniz.
  • Haber Başlık : Sn. Başkan Anneler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
  • Haber Konu : Sn. Başkan Anneler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
  • Haber Tarih : 11.05.2019
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Sn. Başkan Anneler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
Tüm kadınların Anneler Gününü kutlayan Başkan, Bizlerin hem en değerli, hem de en kutsal varlıkları olan annelerimiz, fedakarlıkları ve üzerimizdeki emekleriyle başımızın tacıdır, dedi.
Başkan mesajında, islam peygamberi Hz. Muhammed (s.a.v.) tarafından cennetle müjdelenen annelerimizin gününü kutluyoruz. İlk öğretmenimiz, ilk sevgilimiz, ilk göz ağrımız olan annelerimizi yalnızca bir gün değil, her gün Anneler Günüymüş gibi hatırlamalı, yanlarında olmalıyız. Bizlerin hem en değerli, hem de en kutsal varlıkları olan annelerimiz, fedakarlıkları ve üzerimizdeki emekleriyle başımızın tacıdır. Ne yaparsak yapalım onların hakkını ödeyemeyiz. Tüm kadınlarımızın birer anne adayı olduğunu ve kadınlarımıza iyi davranmamız gerektiğini anlarsak, dünya çok daha yaşanır bir yer olacaktır kanaatindeyim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin, kadınlarımızın Anneler Gününü kutluyorum, ifadelerine yer ver verdi.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf